надявам се да ви е интересно и любопитно наоколо - алтернативността не е самоцел, а по-скоро интелигентност и сетивност... за блога
I hope you find your stay here very much to your liking - the world of alternative realities is not an end in itself, but rather intelligence and sensitivity.

сряда, февруари 23, 2011

Поли Генова отива на "Евровизия" 2011



Песента е "На инат". Понеже съм слушател, а не музикален експерт - мога само да кажа, че Поли Генова много крещя снощи, като изпълняваше парчето на живо. Иначе със студийното изпълнение се примирявам някак. Има нещо, с което не се справя, някакъв напън... Иначе е интересна песента и тя очевидно е добра певица. Миналата година момичето, което спечели (самата евровизия), пя небрежно, леко - не на инат, а въпреки ината. Заради удоволствието да си там, но не непременно да спечелиш. Да си част от песента си и аудиторията. Визията на Поли, верятно умишлено, е малко по-агресивна и различна отпреди, ама и липсва харизматичност. Дано успее, макар че е почти невъзможно. Имаше нещо неестествено в цялото - не можах да разбера какво е. Вероятна липса на непринуденост и придърпване на слушателя, грабване. Като лекия грим на Лена (от миналата година) и небрежната младежка визия, която не крещеше, а казваше: да се позабавляване.

вижте как пее на живо Annie Villeneuv: вярно, че форматът е друг, но въздействие може да има по различни начини

ако ще е силен звук, предпочитам този на Manowar, но дори и те не създават у мен впечатление, че крещят на хаос

Няма коментари:

Публикуване на коментар